Porsche Slovenija
/
Družbena odgovornost

Družbena odgovornost

porsche-slovenija-druzbena-odgovornostV slovenskem gospodarskem prostoru smo močno in uspešno podjetje. To nas zavezuje k odgovornemu ravnanju do okolja, v katerem delujemo in ki ga razumemo kot dinamično celoto, sestavljeno iz voznikov in njihovih sopotnikov, motoristov in kolesarjev ter pešcev.

V podjetju Porsche Slovenija smo prepričani, da je avtomobil za človeka in družbo koristen. Zaradi tega skušamo po svojih najboljših močeh prispevati k vsestranskemu razvoju družbe in vrhunski mobilnosti čim večjega kroga uporabnikov.

Sponzorstva

S svojim delovanjem podpiramo najrazličnejše kulturne, športne in humanitarne dejavnosti.

Sponzorstva podjetja Porsche Slovenija:

V podjetju Porsche Slovenija smo ponosni, da podpiramo nastop slovenskih olimpijcev na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru. Kot sponzor smo se Teamu Slovenija pridružili že v času olimpijskih iger 2004 v Atenah. Zavedamo se namreč, da je za uspešno sponzorstvo potrebno dolgoročno sodelovanje. Zato smo se odločili podpreti slovenske športnike na letošnjih olimpijskih igrah.

Podpiramo tudi Srečanje Managerjev, Managerski ples, Nagrade GZS, Vrh Gospodarstva, Managerski koncert in sponzoriramo decembrske prireditve v Ljubljani. 

Sponzorstva znamke Volkswagen osebna vozila: 

Glasbena skupina Siddharta

AMZS center varne vožnje Vransko

Ljubljanski maraton


Sponzorstva znamke Škoda:
Škoda je tesno povezana s kolesarstvom, hokejem in relijem. V kolesarstvu sponzorira Tour de France in La Vuelto, v hokeju Svetovno prvenstvo v hokeju (IIHF Ice Hockey World Championship) in v reliju prvenstvi WRC-2 in APRC. 

Sponzorstva znamke Volkswagen Gospodarska vozila:

Mini Planica

Dogodki:Obrtnik leta, Olimpijski festival

Sponzorstva znamke Audi:

Z novimi partnerstvi Audi dosledno nadgrajuje dosedanje aktivnosti v smučarskih športih in tesno sodelovanje z mednarodno smučarsko zvezo (FIS): po znamki Audi se svetovni pokal v alpskem smučanju imenuje že 14 let (Audi FIS SKI World Cup), od leta 2011 pa tudi svetovni pokal v smučarskem krosu (Audi FIS Ski Cross World Cup). Audi bo tudi sponzor naslednjega svetovnega prvenstva v alpskem smučanju leta 2017, kot partner 16 nacionalnih smučarskih zvez pa že več let podpira športnike. Audi je od zimske sezone 2014/15 tudi partner svetovnega pokala FIS v teku na smučeh, smučarskih skokih in partner svetovne turneje prostih smučarjev in deskarjev (World Freeride Tour).

Podjetje Porsche Slovenija z znamko Audi beleži že 15 let partnerskega sodelovanja z organizacijskima komitejema Pokal Vitranc in Zlata lisica ter zadnjih nekaj let tudi partnerstvo z OK Planica.

Audi je eden od petih elitnih partnerjev Nordijskega centra Planica. Partnerstvo Nordijskemu centru Planica vključuje pomembno nalogo - podporo delu z mladimi skakalci in tekači, ki bodo v prihodnosti lahko krojili svetovni športni vrh. Zaveza elitnih partnerjev Nordijskega centra Planica je, da slovenskim športnikom omogočajo dostopne treninge v vrhunskih pogojih, kar v praksi pomeni, da pokrijejo polovico stroškov treninga vseh slovenskih smučarskih skakalcev in smučarskih tekačev ter stroške organizacije vseh domačih in mednarodnih tekmovanj nižjega nivoja. 

Zimski športi

Slovenske tekme Audi FIS svetovnega pokala v alpskem smučanju - Pokal Vitranc Kranjska Gora, Zlata lisica Maribor.

FIS svetovni pokal v smučarskih tekih - Planica

Finale FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih - Planica

Demo team - Združenje učiteljev in trenerjev smučanja

Partner Nordijskega centra Planica

Golf
Audi quattro Cup
Audi Ladies Cup
Audi Junior Cup

Dogodki
Anin ples, Rogaška Slatina

 

 

 

Porsche Slovenija, Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana ©, Porsche Slovenija 2012
Pravno obvestilo | Produkcija, PM, poslovni mediji