Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

DECEMBER 2018

 
7 trendov: kaj bo krojilo posel v letu 2018?
 
Kaj boste brali med prazniki?
 

Je tudi za vas branje največja sprostitev? Med prazniki lahko najdete čas za dobro knjigo, ki se vam je ob delovnih in drugih aktivnostih izmikal vse leto. Prvi korak k užitku, polnjenju baterij, odkrivanju svežih idej in zanimivih avtorjev lahko naredite s pomočjo enega najbogatejših Zemljanov, filantropa in ljubitelja dobrega branja ...

 

 
Preberite več
 
 
 
 

delež in trdno prvo mesto ima Porsche Slovenija med uvozniki osebnih vozil (ter 17,7 % delež pri lahkih gospodarskih vozilih) ob koncu leta 2018.

 
 
 
 
Nov značaj, tehnologije in ime
 

Oblikovanje, ki prebuja čustva, vsestranska uporabnost najsodobnejšo povezljivost - to je nova Škoda Scala. Pa veste, kaj pomeni ime v latinščini? Odgovor najdete skupaj z drugimi podrobnostmi, fotografijami in videom v predstavitvi nove Škode.

 
 
Spoznajte novi model
 
 
 
 
 
Nova raven razkošja
 

Vozila Audi: preverite ponudbo takoj dobavljivih modelov A6, A7, A8 in Q7 po izjemni ceni. Ne spreglejte, na voljo so tudi drugi modeli. 

 
 
Odkrijte več
 
 
 
 
Koliko poguma je v slovenskem menedžmentu?
 
Medeja Lončar, direktorica Siemensa Slovenija in Hrvaška
 
 

Rekla bi, da smo Slovenci kar pogumni. Če nisi fleksibilen, prodoren, pogumen, te nihče ne bo opazil. Slovenska podjetja pa so opažena. Tudi globalno dosegajo uspehe. In za to je potreben pogum – da se pozicioniraš, da tekmuješ z ekonomsko precej močnejšimi. Mislim torej, da nam ne manjka poguma. Morda nam manjka samo na nekaterih področjih. Tudi v javnem sektorju bi kdaj lahko bili pogumnejši, odločnejši, hitrejši.

 
 
 
  Oglejte si tudi video intervju
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine.
Spoznajte vizije, cilje in vozila prihodnosti, se prepričajte, da posel nikoli ne spi, in preberite zgodbe uspešnih menedžerk in menedžerjev, ki z nami delijo svoje izkušnje. Kakšna pa bo vaša mobilnost prihodnosti?

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.