Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

FEBRUAR 2019

 
7 trendov: kaj bo krojilo posel v letu 2018?
 
Kako dobri ste v interni komunikaciji?
 

Kako komunicirate v vašem podjetju? Se znate medsebojno poslušati in si posredujete ideje na vseh ravneh? Če ste naklonjeni sodelovanju in izmenjavi mnenj, lahko s pravo interno komunikacijo ustvarite v podjetju dobro vzdušje, hkrati pa dosežete tudi še boljše rezultate.  

 
Preberite več
 
 
 
 

milijonov prodanih primerkov bo Volkswagen to pomlad dosegel s Passatom, s čimer bo ta postal najuspešnejši model srednjega razreda na svetu. Osma generacija Passata bo doživela sejemsko premiero marca na avtomobilskem salonu v Ženevi.

 
 
 
 
Video: Audi e-tron na Streifu
 

Na znamenito smukaško progo v avstrijskem Kitzbühlu se podajo le najboljši. Tam, kjer se sicer za zmago na Petelinjem grebenu borijo vrhunski alpski smučarji, je Audi na progo postavil tehnološki prototip svojega prvega SUV-ja z izključno električnim pogonom. Preverite, kako je Audi e-tron premagal "Mišnico", najstrmejši del spektakularne smukaške proge s 85-odstotnim naklonom.

 
 
Oglejte si video zgodbo
 
 
 
 
 
Hudobro!
 

Samo vrhunsko je dovolj dobro: zdaj lahko izberete svoj novi Škodin model s financiranjem 1 % na mesec ali skočite po nov avto iz zaloge po posebni ceni.  

 
 
Oglejte si ponudbo
 
 
 
 
Kako pomemben bo v prihodnosti videz avtomobila?
 
Michael Mauer, vodja oblikovanja v koncernu Volkswagen
 
 

Trije ključni dejavniki nikoli ne bodo izgubili pomembnosti: lepota, inovacije in morda še najpomembnejši med vsemi – čustva. Ravno čustva določajo naše celotno življenje. Kar 90 odstotkov naših odločitev naredimo na podlagi čustev, po občutku. Tudi pri avtomobilu naposled o tem, ali bo nekega dne končal v stiskalnici ali pa na dražbi najdražjih klasikov, ne odloča nič drugega kot lepota.

 
 
 
  Preberite intervju
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine.
Spoznajte vizije, cilje in vozila prihodnosti, se prepričajte, da posel nikoli ne spi, in preberite zgodbe uspešnih menedžerk in menedžerjev, ki z nami delijo svoje izkušnje. 

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.