Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

JULIJ 2019

 
 
Dobrodošli v elektrolaboratoriju
 

Avtomobilska industrija je sprejela izziv in bo z električnimi vozili prispevala svoj del k trajnostnemu razvoju, čistejšemu okolju ter približevanju brezogljični družbi. Kakšna bo naša e-mobilnost jutri? Odgovor se danes nakazuje v avtomobilskem športu. Proizvajalci ga uporabljajo kot hvaležen inženirski poligon na kolesih, na katerem je mogoče v praksi preizkusiti najbolj divje in na videz neizvedljive sanje ter zamisli, rešitve in materiale.

 
Preberite zgodbo
 
 
 
 

e-Golfov je danes že na voljo v Volkswagnovvi storitvi souporabe vozil WeShare v nemškem Berlinu.

 
 
 
 
Audi e-tron
 

Več osebne svobode za avtonomno mobilnost: s povsem električnim športno-terenskim vozilom znamke Audi to ni problem. Ne glede na to, ali se odpravljate po mestu ali na jadranje s prijatelji - Audi e-tron vas spremlja povsod.

 
 
Začnite svoje doživetje: tekst, foto in video
 
 
 
 
 
Pozor! Delo na ceni!
 

Odlična ponudba: zapeljite dovršen dizajn in napredno tehnologijo v ugodni ponudbi vozil SEAT. Izberite svoj model SEAT in ga odpeljite vse do 4.000 € ugodneje. 

 
 
Preverite ponudbo vozil
 
 
 
 
Goran Dragić, košarkar v ligi NBA
 
Dajete moštvu vedno prednost pred osebnim uspehom?
 
 

Vso svojo kariero igram za ekipo. Velikokrat sem imel razbit nos ali arkado, izgubil zob. Tak sem. Vselej se borim za vsako žogo ... Drži, da v NBA malo več pomeni individualna statistika ... A v moštvu niso najpomembnejši osebni dosežki. Šteje, kaj prineseš ekipi, kakšen je tvoj značaj. Če si na dobrem glasu, koristen igralec, pozitivna osebnost in se ujameš z drugimi, lahko računaš na to, da boš imel dobro »službo«.

 
 
 
  Oglejte si video intervju
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Preglejte najbolj vroče modele vozil, preberite, kakšna bo e-mobilnost prihodnosti, in preverite, kakšen pomen imajo številke v poslu. V novi izdaji boste našli tudi priporočila za oblikovanje poslovnega voznega parka, nasvete za financiranje, namige, kako se jutri najhitreje gibati po mestu, in še vrsto drugih zanimivosti.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.