Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

AVGUST 2019

 
 
E-mobilnost: vse na enem mestu
 

Razmišljate, da bi v svoj vozni park vključili električna vozila, pa imate še vprašanja, pomisleke ali skrbi? Z direktorjem Porsche Slovenija, Danilom Ferjančičem, smo spregovorili o elektrifikaciji mobilnosti ter široki in celoviti ponudbi storitev, ki jo podjetje pod znamko MOON ponuja kupcem električnih in elektrificiranih vozil koncerna Volkswagen, pa tudi drugih znamk.

 
Preberite VEČ
 
 
 
 

milijona vozil je prodal koncern Volkswagen, globalna avtomobilska številka ena, v prvem polletju leta 2019. 

 
 
 
 
Na poti do avtonomne vožnje.
 

Vstopite, izberite cilj in se udobno namestite – za vse ostalo bo avto poskrbel sam. Oddaljena prihodnost? Prihodnost zagotovo, a ne oddaljena. IQ.DRIVE je pri Volkswagnu skupno poimenovanje za vse inteligentne asistenčne sisteme – današnje in prihodnje. V tem okviru se razvijajo inovativne ideje s poudarkom na udobju in varnosti. Asistenčni sistemi tako že danes lahko pomagajo preprečevati nezgode, poleg tega pa poenostavljajo naše življenje in omogočajo sproščeno mobilnost.

 
 
Prepričajte se, kje se je prihodnost že začela
 
 
 
 
 
Poiščite svoje VW Gospodarsko vozilo
 

Crafter keson in Crafter furgon po posebni ceni (do konca meseca), novi Transporter ali pa morda Multivan? Ko iščete zanesljivo vozilo za svoj posel, ima znamka Volkswagen Gospodarska vozila pravi predlog za vas. 

 
 
Preverite ponudbo vozil
 
 
 
 
Kako se morajo podjetja spremeniti v prihodnosti?
 
María Mendiluce, izvršna direktorica, Svetovni poslovni svet za trajnostni razvoj (WBCSD*)
 
 

Eden temeljnih izzivov je, da cenimo ekonomske kazalnike, ne pa okoljskih ali družbenih. Raba naravnih virov, emisije toplogrednih plinov ali vplivi podjetij na skupnost in ljudi se v bilancah ne odražajo ustrezno. Podjetja ustvarjajo dobiček, vendar ne upoštevajo zunanjih stroškov, ki jih povzročajo družbi. To moramo spremeniti.

* WBCSD združuje več kot 200 družb, med drugimi tudi Volkswagen, s ciljem pospešiti prehod v trajnostni svet. 
 

 
 
 
 
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Preglejte najbolj vroče modele vozil, preberite, kakšna bo e-mobilnost prihodnosti, in preverite, kakšen pomen imajo številke v poslu. V novi izdaji boste našli tudi priporočila za oblikovanje poslovnega voznega parka, nasvete za financiranje, namige, kako se jutri najhitreje gibati po mestu, in še vrsto drugih zanimivosti.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.