Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

2019/10

 
 
33.000 ljudi je reklo: »Da, vzamem.«
 

Na frankfurtskem avtomobilskem salonu je Volkswagen razkril ID.3, svoj prvi model čisto električnega vozila iz družine ID. Privlačni e-avtomobil so željno pričakali tudi tisti, ki so izpolnili predhodno rezervacijo in se s tem vpisali na seznam kandidatov, ki bodo imeli možnost v letu 2020 kupiti in med prvimi voziti avto, izdelan v prvi, posebni seriji: ID.3 1ST. Tu so njihove zgodbe.

 
Preberite več
 
 
 
 

ovinkov je na cesti, ki vodi po 10-kilometrski cesti na kitajsko goro Tianmen. Hitrostni rekord na njej ima odslej električni ID.R. Oglejte si video.

 

 
 
 
 
Tu je novi SUPERB iV
 

Sredi septembra je s proizvodne linije tovarne v Kvasinyju zapeljal prvi SUPERB iV, prvi priključni hibrid znamke ŠKODA. V pripravo tovarne na izdelavo prvega elektrificiranega modela je ŠKODA vložila 12 milijonov evrov.

 
 
Več o novem modelu
 
 
 
 
 
Obarvajte svoj slog
 

Izberite si barvo laka, ki se najbolj ujema z vašo osebnostjo. Pri tem se lahko zanesete na izvrstno kakovost, saj vaše vozilo ni lakirano le enkrat, temveč štirikrat. To pa mu ne daje le bleščečega videza, vaš Audi je namreč odlično zaščiten tudi pred zunanjimi vplivi in obrabo. Za odločen videz skozi celotno življenjsko dobo vozila.

 
 
Preverite ponudbo izbranih vozil Audi
 
 
 
 
Kaj prinaša novi logotip VW?*
 
Klaus Bischoff, glavni oblikovalec v Volkswagnu, je igral ključno vlogo pri razvoju nove celostne identitete
 
 

Z novo podobo znamke smo ustvarili pristno komunikacijsko platformo, s katero lahko čustveno predstavljamo e-mobilnost. Kažemo Volkswagen prihodnosti z motom "najprej digitalno" in "brez filtrov".

*Novi logotip bomo v Sloveniji pričeli uporabljati novembra letos.

 
 
 
  Oglejte si video o nastanku nove podobe
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Preglejte najbolj vroče modele vozil, se prepričajte, kakšna bo e-mobilnost prihodnosti, in preverite, kakšen pomen imajo številke v poslu. V reviji boste našli tudi priporočila za oblikovanje poslovnega voznega parka, nasvete za financiranje, namige, kako se jutri najhitreje gibati po mestu, in še vrsto drugih zanimivosti.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.