Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

OKTOBER 2019

 
 
Ja, tudi vi! Ga poznate?
 

Odgovorite na nekaj vprašanj in ugotovite, ali ste pripravljeni na e-revolucijo. Prav verjetno je namreč, da boste že jutri sedli za volan električnega avtomobila! Ne verjamete?
Izmerite svoj e-potencial!

 

 
Začnite zdaj
 
 
 
 

zaposlenih dela v Wolfsburgu v proizvodnji Volkswagnovega Golfa. Od leta 1974 je bilo prodanih več kot 35 milijonov legendarnega modela, katerega osma generacija je pred vrati.

 
 
 
 
Odkrijte našo dušo
 

Barcelona je več kot le domače mesto znamke SEAT. Gre namreč za mesto številnih raznolikosti, ki združuje nove ideje in rešitve. Gre za tehnologijo in inovacijo, združeni z varnostjo sloga in dizajnom.

 
 
Preberite več in si oglejte video
 
 
 
 
 
ŠKODA Brez skrbi
 

All inclusive paket financiranja, s katerim maloprodajno ceno izbranega vozila znižate za 1.000 evrov, »Long Life« servisiranja za 1 evro na mesec in Hudobrega zavarovanja.

 
 
Preverite ponudbo izbranih vozil ŠKODA
 
 
 
 
Kako dolgo bodo zdržale baterije?
 
Frank Blome, vodja Centra za odličnost baterijskih celic v koncernu Volkswagen
 
 

Naš cilj je, da bodo baterije zdržale tako dolgo kot avtomobili. Z garancijo zagotavljamo minimalno kapaciteto 70 odstotkov za 8 let ali 160.000 kilometrov. A tudi vozniki lahko vplivajo na življenjsko dobo baterije. Običajno polnjenje je za baterije boljše kot hitro, polnjenje baterij samo do 80 namesto do 100 odstotkov pa prav tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

 
 
 
 
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Preglejte najbolj vroče modele vozil, se prepričajte, kakšna bo e-mobilnost prihodnosti, in preverite, kakšen pomen imajo številke v poslu. V reviji boste našli tudi priporočila za oblikovanje poslovnega voznega parka, nasvete za financiranje, namige, kako se jutri najhitreje gibati po mestu, in še vrsto drugih zanimivosti.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.