Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

NOVEMBER 2019

 
 
Mobilnost bo postala električna
 

Na 6. simpoziju Emobility so se v Ljubljani zbrali strokovnjaki z različnih področij e-mobilnosti, si izmenjevali izkušnje, analizirali že doseženo na področju razvoja in trende, ki bodo krojili ne le promet, ampak tudi življenjski slog v prihodnosti. Zraven smo bili tudi mi.

 
Preberite več
 
 
 
 

dolgo pot z Bleda v Amsterdam je premagal Audi e-tron 55 quattro v manj kot 24 urah. 
Preberite reportažo.

 
 
 
 
Mobilna ikona postaja digitalna ikona
 

Novi Golf postavlja nova merila na področju digitalizacije na cesti. Inteligentni asistenčni sistemi vsako vožnjo spremenijo v udobno in sproščeno izkušnjo. Vse to v kombinaciji z značilnim doživetjem Golfa.

 
 
Več informacij o novem Golfu
 
 
 
 
 
Pozor! Ugodne cene vozil SEAT.
 

Ujemite odlično ponudbo in odpeljite svoje vozilo SEAT do 5.000€ ugodneje ter izkoristite bon za zimske pnevmatike in kasko za 1€ na mesec.

 
 
Prihranite zdaj
 
 
 
 
Bomo v prihodnosti z avtomobili leteli?
 
Dr. Matjaž Korman, vodja oddelka Integracija lastnosti in funkcij ter zrelostna stopnja električnih vozil v družbi Audi.
 
 

Mislim, da se bo človeštvo tako namnožilo, pa tudi ekonomsko se bomo tako razvili, da bomo prisiljeni preiti v tretjo dimenzijo, torej v zrak. To je zelo napeto področje, ki ga vedno znova rad spremljam in se poskušam udejstvovati pri tem razvoju. No, mislim, da ni več skrivnost, da z Airbusom razvijamo projekt, s katerim bomo avtomobil spravili v let. Pa brez skrbi, ne bo imel kril. Ravno v tem je ves čar.

 
 
 
  Oglejte si video intervju
 
 
 
Aktualne ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Vstopite v svet e-mobilnosti z najpomembnejšimi dejstvi o električnih avtomobilih in preverite, kakšne izkušnje imajo sogovorniki iz slovenskega poslovnega sveta. V intervjuju z dr. Matjažem Kormanom (Audi) preberite, v katero smer gre vrhunski tehnološki razvoj. Poglejte tudi, kako boste lahko v podjetjih polnili e-vozila, ter se seznanite z drugimi podrobnostmi, novostmi in zanimivostmi.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.