Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

DECEMBER 2019

 
 
Kakšna bo prihodnost?
 

E-mobilnost prinaša v posel finančne in okoljske učinke, hkrati pa vpliva tudi na podobo družb in drugih deležnikov. Preberite, kako razumejo prihodnost mobilnosti vodilni predstavniki slovenskih podjetij in organizacij.

 
Preberite več
 
 
 
 

vozil je prodal koncern Volkswagen po svetu v 2019/11. Ta mesečni rezultat je kar za 5,1 % boljši kot v primerljivem obdobju lani. 

 
 
 
 
Športnost, kakovost, digitalizacija in prilagodljivost
 

Spoznajte novi Audi A4 Avant. Z novo oblikovalsko govorico se na zunaj jasno razlikuje od predhodnega modela. Inovativne tehnologije, prilagojene digitaliziranemu vsakdanu, vas razvajajo v kakovostno zasnovani notranjosti, izjemno prostoren prtljažnik pa omogoča zanesljiv prevoz vsega, kar potrebujete na poti.

 
 
Več informacij o modelu
 
 
 
 
 
Volkswagen: čisto majčkene cene
 

Spet je čas za veliko veselja! Privoščite si ga s praznično ponudbo vozil Volkswagen po čisto majčkenih cenah! Bon za financiranje in zavarovanje do 1.500 EUR, veliki prihranki do 3.000 EUR ter bon staro za novo do 1.000 EUR.

 
 
Vse podrobnosti o ponudbi
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Odslej v mobilni aplikaciji - prenesite jo že danes!

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 

Naj bo tudi novo leto zdravo in zadovoljno! V letu 2020 vam želimo veliko uspeha na osebnem in poslovnem področju!

 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Vstopite v svet e-mobilnosti z najpomembnejšimi dejstvi o električnih avtomobilih in preverite, kakšne izkušnje imajo sogovorniki iz slovenskega poslovnega sveta. V intervjuju z dr. Matjažem Kormanom (Audi) preberite, v katero smer gre vrhunski tehnološki razvoj. Poglejte tudi, kako boste lahko v podjetjih polnili e-vozila, ter se seznanite z drugimi podrobnostmi, novostmi in zanimivostmi.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.