POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

JANUAR 2020

 
 
Hitri vodnik: poznate tipe e-vozil?
 

E-mobilnost je širok pojem, ki zajema cel kup modelov z različnimi stopnjami elektrifikacije, od baterijskih električnih vozil pa do mikrohibridov. Spoznajte razlike med električnimi vozili.

 
Preberite več
 
 
 
 

milijona (oz. natančneje 10.974.600) vozil je prodal koncern Volkswagen po svetu v 2019. S tem je še za 1,3 % izboljšal rezultat iz leta 2018. V Evropi je dosegel 3,9 % rast.
 

 
 
 
 
Masivna, markantna, mišičasta: Škoda
 

Kaj prinaša leto 2020? Škoda osvaja svet: oglejte si skice ekstrovertirano oblikovanega koncepta VISION IN. Okoli 4,26 metra dolga konceptna študija je znanilka kompaktnega SUV-modela za indijski trg. Novi model bodo začeli proizvajati že letos.

 
 
Več o novi Škodi
 
 
 
 
 
Bonus za podjetnike
 

Zagotovite si prednosti kot podjetnik! Če se zdaj odločite za nakup novega Crafterja iz ponudbe Volkswagen Gospodarska vozila, prejmete privlačen bonus za podjetnike. 
Bonus znaša do 3.000 EUR in bon za financiranje v višini 1.000 EUR1

 
 
Več o ponudbi
 
 
 
 
Hebert Diess
 
CEO, Volkswagen AG, ob Svetovnem ekonomskem forumu v Davosu
 
 

Dekarbonizacija je najboljši način za pot v varno in ekonomsko uspešno skupno prihodnost na planetu, na katerem bo vredno živeti ... Zaščita okolja ni breme, ampak nova priložnost - za Nemčijo in Evropo.

 
 
 
 
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

Porsche Group Card


Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Odslej v mobilni aplikaciji - prenesite jo že danes!

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Vstopite v svet e-mobilnosti z najpomembnejšimi dejstvi o električnih avtomobilih in preverite, kakšne izkušnje imajo sogovorniki iz slovenskega poslovnega sveta. V intervjuju z dr. Matjažem Kormanom (Audi) preberite, v katero smer gre vrhunski tehnološki razvoj. Poglejte tudi, kako boste lahko v podjetjih polnili e-vozila, ter se seznanite z drugimi podrobnostmi, novostmi in zanimivostmi.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.