Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

FEBRUAR 2020

 
 
Vodnik: najhitrejša pot do rešitev za polnjenje
 

Če je mobilnost del vašega posla, potem je čas za resen razmislek o tem, kako lahko postanejo e-rešitve njegov sestavni del. Izbira pravih električnih oziroma elektrificiranih vozil za floto je samo del enačbe e-mobilnosti: načrtovanje, izbira in postavitev infrastrukture za polnjenje v podjetju so prav tako pomembni.

 
Preberite več
 
 
 
 

75 popolnoma električnih modelov in še okrog 60 hibridnih bo koncern Volkswagen po aktualnih načrtih ponudil na trgu do leta 2029. 

 

 
 
 
 
Audi Q3 Sportback
 

Spoznajte model, ki je prava paša za oči in popoln spremljevalec - vsak dan znova. Ampak ne ustavite se le pri zunanjosti: to je avto, ki prinaša obilo užitkov v vožnji tudi s svojo notranjostjo in opremo.

 
 
Odkrijte zapeljivo privlačnost
 
 
 
 
 
Izberite svojo!
 

Tu je ponudba takoj dobavljivih modelov ŠKODA po posebni ceni. Izberite model ter si s financiranjem in sklenitvijo Hudobrega zavarovanja s Škoda BONom še dodatno znižajte ceno.

 
 
Več o ponudbi
 
 
 
 
Ralf Pfitzner
 
Vodja trajnostnega delovanja v koncernu Volkswagen, ob sklenitvi dogovora z družbo Microsoft (Nemčija) o dolgoročnem sodelovanju v pobudah za trajnost in socialno prihodnost.
 
 

Zaščita okolja in digitalna transformacija sta osrednji temi za prihodnost gospodarstva in družbe. Izzivi so ogromni – zato je še posebej pomembno, da je transformacija sprejeta s širokim družbenim konsenzom in da nam ljudje sledijo. Za to še bolj kot kadarkoli doslej potrebujemo sodelovanje z učinkovitimi partnerji.

 
 
 
 
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

Porsche Group Card

 

Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Odslej v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Vstopite v svet e-mobilnosti z najpomembnejšimi dejstvi o električnih avtomobilih in preverite, kakšne izkušnje imajo sogovorniki iz slovenskega poslovnega sveta. V intervjuju z dr. Matjažem Kormanom (Audi) preberite, v katero smer gre vrhunski tehnološki razvoj. Poglejte tudi, kako boste lahko v podjetjih polnili e-vozila, ter se seznanite z drugimi podrobnostmi, novostmi in zanimivostmi.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.