Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

MAJ 2020

 
E-avtomobili so ugodnejši
 
E-avtomobili so ugodnejši
 

Vozite službeni avto? Če ga uporabljate tudi zasebno, je ta ugodnost, ki vam jo omogoča delodajalec, obdavčena.
Tisti, ki uporabljate električno vozilo, imate v letu 2020 in naprej prednost. In če ga še ne, je to lahko jeziček na tehtnici, da se boste v podjetju odločili zanj in ga začeli uporabljati namesto avta na bencinski ali dizelski pogon.

 
Preberite več
 
 
 
 

Spet smo z vami: vrata vseh pooblaščenih prodajnih salonov in servisov znamk Porsche Slovenija so odprta. Kliknite za podrobnosti.

 
 
 
 
70 let znamke SEAT
 

Maja 1950 je bilo ustanovljeno podjetje, ki je Španijo postavilo na kolesa in demokratiziralo mobilnost: SEAT. Pridružite se mu na poti, polni inovacij in nenehnega razvoja.

 
 
Preberite več
 
 
 
 
 
Vaš novi Volkswagen
 

Kliknite, izberite in takoj odpeljite: vozila Volkswagen so na voljo s prihrankom kar do 6.000 €, bonom za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 € in dodatnimi 300 € popusta za takojšnji prevzem.

 
 
Preberite podrobnosti o ponudbi
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

 

Porsche Group Card

 

Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Odslej v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Dobro branje v pisarni ali od doma: vzemite si čas in preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Predstavljamo nove modele vozil, o poslu se pogovarjamo z Vanjo Lombar, direktorico OMV Slovenija, pišemo o novih temeljih v segmentu poslovnih vozil in iz prve roke prinašamo novosti e-mobilnosti pod okriljem znamke MOON.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.