Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

JUNIJ 2020

 
Znak avtomobilske osebnosti
 
Kaj je avtomobil brez »značke«?
 

Avto, ki bi bil sicer hitro lahko nekaj vsakdanjega in utilitarnega, z njo postane predmet poželenja, utelešenje čustev, izraz osebnosti. Kaj pomenijo upodobljene črke, krogi, puščice? Odkrijte zgodbe, ki jih pripovedujejo logotipi znamk vrhunske avtomobilske mobilnosti.

 
Preberite več
 
 
 
 

dodatnih milijonov ameriških dolarjev bo koncern Volkswagen investiral v družbo QuantumScape in v njej povečal svoj delež. S tem dodatno spodbuja razvoj baterij s trdnim elektrolitom. Te bi lahko v prihodnje občutno podaljšale doseg e-vozil in skrajšale čas polnjenja.
 

 
 
 
 
Nova ŠKODA OCTAVIA
 

O njej bi lahko govorili ure in ure, ampak vašo pozornost bo pritegnila že v nekaj sekundah. Zdaj po naših cestah vozi povsem prerojena: nova ŠKODA OCTAVIA. S čim vse osvaja naša in vaša stara ljubezen v novi izvedbi? Preverili smo in se spet zaljubili: naj ta zgolj minuto dolg video dokončno prepriča tudi vas. 

 
 
Oglejte si video
 
 
 
 
 
Skupaj zdaj
 

Preverite ugodno ponudbo vozil Audi iz zaloge. Na voljo modeli od A1 do Q8 ter e-tron.

 
 
Več o ponudbi vozil Audi
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

 

Porsche Group Card

 

Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Odslej v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Dobro branje v pisarni, od doma ali na počitnicah: vzemite si čas in preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Predstavljamo nove modele vozil, o poslu se pogovarjamo z Vanjo Lombar, direktorico OMV Slovenija, pišemo o novih temeljih v segmentu poslovnih vozil in iz prve roke prinašamo novosti e-mobilnosti pod okriljem znamke MOON.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.