Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

SEPTEMBER 2020

 
 
Obiščite ID. Hub
 

Mobilna prihodnost še nikoli ni bila tako blizu: obiščite ID. Hub v ljubljanski Aleji. V prvem avtomobilskem centru v Sloveniji, ki je odprl svoja vrata znotraj nakupovalnega središča, lahko spoznate Volkswagnove inovativne zamisli in vozila: čisto od blizu tudi novi električni model ID.3.

 
Preberite več
 
 
 
 

obeležuje letos Škoda, eno od avtomobilskih podjetij z najdaljšo tradicijo na svetu. Škodina tradicija sega v pionirsko obdobje avtomobilizma, v daljnje leto 1895.

 
 
 
 
Novi SEAT Leon Sportstourer
 

Prostoren, udoben, zmogljiv, dovršen, varen: spoznajte vse prednosti novega modela znamke SEAT. Oglejte si video, preučite podrobnosti, se dogovorite za testno vožnjo - in ne spreglejte posebne ponudbe, s katero lahko na cesti zasijete tudi vi. 

 
 
Odkrijte novi model
 
 
 
 
 
Izjemna priložnost: Crafter
 

Velik talent za velike naloge: Volkswagen Crafter je sedaj na voljo s 5-letnim tovarniškim jamstvom, prihrankom do 3.500 EUR in avtomatskim menjalnikom brez doplačila. Akcija velja za nova naročila v tovarno do 31.12.2020. 

 
 
Podrobno o ponudbi
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

 

Porsche Group Card

 

Zvestoba se nagrajuje. Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Za vas pripravljamo jesensko izdajo brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Medtem pa ne prezrite vsebin iz aktualne številke: o poslu se pogovarjamo z Vanjo Lombar, direktorico OMV Slovenija, pišemo o novih temeljih v segmentu poslovnih vozil in iz prve roke prinašamo novosti e-mobilnosti pod okriljem znamke MOON.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.