Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

MAREC 2021

 
 
Električna mobilnost za vsakogar
 

Časi, ko so se z električnimi avtomobili vozili le tehnološki navdušenci, so minili. Prepričajte se, da je danes električni avto prava izbira za vsakdanjo poslovno uporabo in prosti čas.

 
Preberite več
 
 
 
 

milijarde evrov je VW tudi v koronskem letu 2020 investiral v tehnologije prihodnosti in s tem položil temelje za uspešen začetek nove strategije ACCELERATE.

 
 
 
 
Ocena: pet zvezdic!
 

Novi SEAT Leon je med prvimi prejel pet zvezdic na novem, še strožjem preizkusu varnosti Euro NCAP. Prepričajte se o njegovi varnosti.

 
 
Preberite več in si oglejte video
 
 
 
 
 
Volkswagen ID.3 v posebni ponudbi
 

Izberite popolnoma električni ID.3 z dosegom do 549 km. V izjemni ponudbi boste ob nakupu vozila prejeli bon za financiranje in zavarovanje vozila, bon za nakup polnilne postaje ter bon za financiranje sončne elektrarne.

 
 
Kliknite za podrobnosti
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

 

Porsche Group Card

 

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno izdajo brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Vozili smo ID.3, analizirali prednosti električnih službenih vozil, obiskali virtualne predstavitve novih modelov in poiskali veliko drugih novosti iz sveta avtomobilov in mobilnosti. Vabljeni k branju.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
/ simona.mavsar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.