Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

MAJ 2021

 
Intervju - Enzo Smrekar
 
 

Kaj je najpomembnejši poslovni nauk in največji dosežek v poslu v času koronavirusa? Kako pomemben je značaj podjetja in kaj mu omogoča pot na vrh? Odgovore smo poiskali v intervjuju z Enzom Smrekarjem, menedžerjem leta 2020.

 
Oglejte si intervju
 
 
 
 

višja je bila prodaja vozil koncerna Volkswagen v prvem četrtletju leta 2021 v primerjavi z 2020. Prodaja elektrificiranih vozil pa se je skoraj podvojila.

 
 
 
 
ŠKODA ENYAQ iV
 

Najsodobnejša tehnologija, hitro polnjenje, velik doseg, vrhunsko oblikovanje, varnost in udobje v vožnji: podrobno spoznajte avtomobil, s spletnim konfiguratorjem sestavite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal, ter preberite informacije o subvencijah, ugodnostih in najboljšem financiranju.

 
 
Spoznajte novi električni model
 
 
 
 
 
Volkswagen Gospodarska vozila
 

Stavite na preizkušeno Volkswagnovo kakovost in se odločite za modele znamke Volkswagen Gospodarska vozila, ki se odlikujejo po zanesljivosti, gospodarnosti in varnosti. Oglejte si ponudbo in preverite bonuse, ki so vam na voljo.

 
 
Preverite aktualno ponudbo
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

 

Porsche Group Card

 

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Izšla je nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Spoznajte novi Audi e-tron GT, odkrijte prednosti mreže polnilnic MOON charge, preberite intervju z Enzom Smrekarjem, spoznajte poslovna vozila, ki so pravi partnerji za delo na terenu, in si privoščite še veliko dobrega branja s temami iz sveta posla in mobilnosti.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
/ simona.mavsar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.