Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

AVGUST 2021

 
Na sončni strani posla
 
Na sončni strani posla
 

Z lastno sončno elektrarno si lahko tudi v vašem podjetju sami priskrbite energijo iz obnovljivih virov. Poleg tega, da s tem znižujete račun za elektriko, sistem ne onesnažuje okolja, deluje tiho in potrebuje le minimalno vzdrževanje.

 
Preberite več
 
 
 
 

več vozil je dobavil na globalnih trgih Volkswagen v prvem polletju 2021 v primerjavi z enakim obdobjem lani. Skupaj je dobavil kar 2,7 milijona vozil.

 
 
 
 
Prihodnost z znamko Audi
 

Audi se od nekdaj ukvarja z vprašanji prihodnosti mobilnosti. Odgovore dajejo navdihujoča konceptna vozila in študije, ki vedno znova udejanjajo tehnološke možnosti, pionirske inovacije in vznemirljiv design. Udeležite se premiere: spoznajte konceptno vozilo Audi grandsphere.

 
 
Več o Audijevem oblikovanju prihodnosti
 
 
 
 
 
Odkrijte nove pakete Plus
 

Konfigurirajte svojo novo SEAT Ateco ali Tarraca in ju opremite z izbranim paketom Plus, ki vam po odlični ceni prinaša dodatno opremo za večjo varnost ter udobje v svojem novem sanjskem vozilu SEAT.

 
 
Preverite ponudbo vozil na SEAT.si
 
 
 
Porsche Group Card na vašem telefonu
 

 

Porsche Group Card

 

Oglejte si ponudbe, prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti. Omogoča tudi mesečno plačevanje električnega polnjenja vozila. Kartico imate lahko vedno v žepu. Tudi v mobilni aplikaciji - prenesite jo v spletni trgovini Google Play ali App Store.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Preberite aktualno številko brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine. Spoznajte novi Audi e-tron GT, odkrijte prednosti mreže polnilnic MOON charge, preberite intervju z Enzom Smrekarjem, spoznajte poslovna vozila, ki so pravi partnerji za delo na terenu, in si privoščite še veliko dobrega branja s temami iz sveta posla in mobilnosti.

 
PREBERITE POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Simona Mavsar, direktorica Group Sales
/ simona.mavsar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.