Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. OKTOBER 2017
 
Kako zeleni smo danes in kaj bo jutri?

Po letu 2030 v Sloveniji naj ne bi bila več dovoljena prva registracija avtomobilov z notranjim izgorevanjem na bencin ali dizel.

Tako je vsaj predvideno v Strategiji o alternativnih gorivih v prometnem sektorju, ki jo je potrdila vlada RS. Pa je to res izvedljivo? Realen pogled kaže, da avtomobilski proizvajalci takrat še ne bodo mogli proizvesti dovolj velike količine vozil z ustrezno tehnologijo, prav tako slovenska polnilna infrastruktura in električno omrežje še ne bosta zagotavljala ustrezne kapacitete. Za bolj zelena vozila si prizadevamo vsi, kje pa je naša realnost?

 

Preberite članek
 

kompetenčnih centrov in digitalnih laboratorijev od San Francisca do Barcelone in od Berlina do Pekinga deluje v sklopu koncerna Volkswagen.

 
 
 

Dobrodošli v prihodnosti

Novi Audi A8 postavlja merila najvišjega premijskega razreda nad konkurenco. Ponuja tehnologijo prihodnosti, vrhunsko vozno dinamiko in občutje wellnessa v potniški kabini.

Udobje, luksuz in enkratna vozna dinamika, vse bolj prisotna avtonomna vožnja, izjemno visoki okoljski standardi, vrhunska raven povezljivosti ter digitalizacija voznikovega okolja: vse to so odlike nove generacije modela A8. Prvak svojega razreda razvaja vse potnike, tistega na desnem zadnjem sedežu med drugim z nastavljivimi, ogrevanimi in zračenimi sedeži s pnevmatsko masažo, z možnostjo celo za masažo za noge. Ionizator zraka in odišavljena notranjost, poseben zaslon za upravljanje sedežev, klimatske naprave in osvetlitve, tablični računalniki, zložljivi mizici in druga oprema naredijo iz vozila mobilno pisarno in počivalnik v enem. A to je le del lastnosti, zaradi katerih je Audi A8 ta hip najbolj vroča managerska izbira ...

Spoznajte Audi A8, prihodnost razreda prestižnih vozil.
 
 
 

Crafter: uporaben in udoben

Največji član znamke Volkswagen Gospodarska vozila je eden najbolj inovativnih dostavnikov v svojem razredu. S številnimi različicami, pogonskimi možnostmi in sodobnimi asistenčnimi sistemi je Crafter prilagojen zelo različnim skupinam uporabnikov v prevozniškem, obrtniškem, servisnem, gradbenem in gozdarskem sektorju. Vozilo, odlikovano s priznanjem mednarodni dostavnik leta 2017 (International Van of the Year 2017), vstopa v novo modelno leto vstopa s še večjim naborom različic in s še več novostmi. Med temi je tudi osemstopenjski samodejni menjalnik s pretvornikom navora, prilagojen sprednjemu, zadnjemu (z dvojnimi kolesi na zadnji osi) ali štirikolesnemu pogonu 4MOTION. Spoznajte to in druge prednosti dostavnega vozila, ki prepriča z uporabnostjo in osvaja z udobjem, doslej rezerviranim za osebna vozila.

 

PRIMER FINANCIRANJA

Vozilo: VOLKSWAGEN GV Crafter Furgon 30 L3 H3 2,0 TDI Aut.
Cena vozila: 31.599,54 EUR, s popustom 29.599,54 EUR (z DDV)

Način financiranja            
Ponudba zajema:
- operativni leasing – delna najemnina z DDV v višini 5.919,90 EUR (z DDV), znesek financiranja 23.679,64 EUR (z DDV)
- vzdrževanje vozila: po fiksni pogodbi

Doba najema      60 mesecev
Predvideno število letno prevoženih km       30.000
Fiksna mesečna najemnina:          687,60 EUR

*V izračunu je upoštevana delna najemnina v višini 20 odstotkov. Izračun je informativen.

 

 

Več o vozilu Crafter
 
 
 
Koliko tvegati v poslu?

Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija

Za tvegane odločitve je potrebno biti pogumen in hkrati razumen. Brez vlaganj in določenega tveganja preprosto ni napredka ...

 

Preberite celotno izjavo

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko z lojalnostno kartico Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno. Kartica ugodnosti Porsche Group Card med drugim omogoča prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje celovite ponudbe, zbrane na enem mestu, ter združuje financiranje, zavarovanje, prodajo, servis, ugodnosti in tudi zabavo.

 
 
 

Poslovni carzine

Ste že prebrali aktualno številko revije o vrhunski mobilnosti? Kakšen bo promet čez nekaj let ali desetletij, kako se spreminjajo potrebe, zahteve in želje uporabnikov? Odgovore iščemo v glavni temi skupaj s strokovnjaki že danes, rezultati bodo vidni jutri ali pojutrišnjem. Navdih za posel prihaja tudi z izbiro pravega vozila. Predstavljamo poslovne jeklene konjičke, ki sodijo v razred ne največjih, a vsestransko uporabnih: podrobno so predstavljene najnovejše različice vozil VW Passat, Audi A4, SEAT Leon in Škoda Octavia. 
 

Preberite revijo v digitalni obliki ali se naročite na tiskano

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.