Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. NOVEMBER 2017
 
Bomo avtomobile plačevali z bitcoini?

Kriptovalute so vroča tema leta, zanimanje zanje pa je – vsaj če sodimo po medijski naklonjenosti tej temi – zajelo tudi Slovenijo.

S tem pa so se razvneli tudi pogovori, ali bo npr. bitcoin valuta prihodnosti ali pa se bodo kriptovalute končale kot nova Ponzijeva shema. Gre torej za največjo finančno-tehnološko revolucijo ali prvo globalno piramidno shemo?

Preberite članek
 

in več vozil znamk koncerna Volkswagen na izključno električni pogon bo prišlo na trg do leta 2025.

 
 
 

Gran turismo v najlepši podobi

Če je novi A8 pokazal svež oblikovalski jezik v dovršeni limuzinski eleganci, ga novi Audi A7 Sportback interpretira v dinamični podobi sodobnega modela gran turismo, ki ga je Audi nakazal že s študijo Prologue.

Druga generacija štirivratnega kupeja z velikimi površinami, ostrimi robovi, nizkim sprednjim delom ter kratkima previsoma uteleša dinamičnost, posebej pa izstopajo ozki žarometi (na voljo v treh verzijah) ter poudarjene odprtine spredaj ...

Preberite celoten članek
 
 
 

Spoznajte SEAT Arono

Nova SEAT Arona je mestni SUV, ustvarjen za pogumne. S številnimi individualno oblikovanimi značilnostmi ustvari povezavo med okretnim mestnim vozilom in slogom SUV-ja. Oblikovalsko izstopa iz množice in navdušuje z najsodobnejšo tehnologijo, s katero je vožnja užitek brez stresa. Posebna pozornost je namenjena varnosti: ne glede na to, kam se odpravljate, vas bo SEAT Arona pri tem podpirala. Na cestišču ali pri težavnih manevrih ob zapuščanju parkirnega prostora vas bodo v neposredni bližini varnostni sistemi z najsodobnejšo tehniko pri tem varovali. 

Španski temperament in šarm Aroni ne manjkata. Zdaj ste na vrsti vi.

Naj SEAT Arona zapelje tudi vas!

Čisto nova SEAT Arona je v času predprodaje že na voljo v vašem izbranem salonu SEAT. Odpeljite jo na testno vožnjo in pustite, da vas zapelje. 

Več o vozilu SEAT Arona
 
 
 
Slovenija: sledimo trendom ali jih tudi ustvarjamo?

Iztok Klančnik, direktor Selectium Adriatics

Če lahko uporabim angleški izraz, smo »early technology adopter«. V Sloveniji smo vrsto novosti preskusili prej kot drugod. Tu nimajo zaslug le podjetja, ampak tudi uporabniki, ki so pripravljeni testirati nove tehnologije.

 

Preberite intervju z Iztokom Klančnikom v novi številki revije Poslovni Carzine, ki izide 22.11.

 

Naročite se na revijo Poslovni Carzine

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko z lojalnostno kartico Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno. Kartica ugodnosti Porsche Group Card med drugim omogoča prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje celovite ponudbe, zbrane na enem mestu, ter združuje financiranje, zavarovanje, prodajo, servis, ugodnosti in tudi zabavo.

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.