Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. DECEMBER 2017
 
7 trendov: kaj bo krojilo posel v letu 2018?

Nove zahteve kupcev, novi načini komunikacije, nove tehnologije: kaj vse nas čaka v novem letu in kako bodo novosti vplivale na velika in mala podjetja po vsem svetu?

Že veste, kje bi izkoristili umetno inteligenco, bolje organizirali interno komunikacijo, povezali športne dogodke leta s poslom ali si zagotovili najboljši vozni park?

Preberite članek
 

več vozil znamk, ki jih zastopa Porsche Slovenija, je bilo od januarja do novembra letos izdobavljeno v primerjavi z istim obdobjem lani. 

 
 
 
Škoda Karoq - avtomobil s puščico

Spoznajte popolnoma nov kompakten SUV. Njegovo ime izhaja iz jezika avtohtonega prebivalstva otoka ob južni obali Aljaske, saj je kombinacija besede 'Kaa'raq' (avtomobil) in 'Ruq' (puščica). Osvaja s privlačno zunanjostjo, ponuja široko paleto modelov, na cesti prepriča s tehnološkimi in varnostnimi rešitvami ter poveže z najsodobnejšimi sistemi. Že v prodaji tudi v Sloveniji - preverite cenik in konfigurator.

Več o novi Škodi Karoq preberite tukaj.
 
 
 

Čisto majčkene cene pri Volkswagnu

Iščete novo vozilo? December je pravi čas, da izkoristite posebne ugodnosti, ki jih ponuja Volkswagen. Pri nakupu lahko izkoristite prihranke do 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje do 1.500 EUR ter bon staro za novo do 1000 EUR. 
Podrobnosti in pogoje financiranja najdete na spletni strani Porscheleasing.si.

Ponudba velja za vozila na zalogi letnik 2017 in za nova naročila vozil do konca leta 2017.

Primer ponudbe

Golf - cisto majckene cene

Ponudba za finančni leasing: Golf Trendline 1.2 TSI, 81 kW (110 KM)

Mesečni obrok: že za 200,17 EUR / mesec / Cena vozila z DDV: 17.117 EUR / Cena vozila z bonusom financiranja: 16.117 EUR / Efektivna obrestna mera: 7,03% / Odplačilna doba: 84 mesecev

 

Več o ponudbi
 
 
 

... da bi bilo tudi novo leto polno varno in udobno prevoženih kilometrov ter poslovnih in osebnih uspehov.

Oglejte si video voščilnico Porsche Slovenija!

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko z lojalnostno kartico Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno. Kartica ugodnosti Porsche Group Card med drugim omogoča prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje celovite ponudbe, zbrane na enem mestu, ter združuje financiranje, zavarovanje, prodajo, servis, ugodnosti in tudi zabavo.

 
 
 
Preberite novi Poslovni Carzine!

Še več dobrih zgodb, še več dobrega branja o poslu, trendih prihodnosti, mobilnosti in prostem času. Revijo Poslovni Carzine lahko berete, kakor vam je najljubše: v tiskani ali digitalni izdaji. Aktualno številko najdete tukaj.

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.