Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. Januar 2018
 
9 tehnoloških inovacij za vašo pisarno

Pametno pohištvo, zložljiva televizija, poslovna darila, izdelana kar sproti v pisarni? Nova tehnologija ne prodira le v domove in v zasebno življenje, temveč nam je - ali pa še bo - v pomoč tudi na naših delovnih mestih.

Katere tehnološke rešitve naj bi kmalu postale del našega službenega vsakdanjika? Izbrali smo 9 novosti s sejma CES v Las Vegasu, največjega srečanja razvijalcev izdelkov in storitev prihodnosti na svetu.

Preberite članek
 

se je povečala globalna prodaja vozil SEAT v letu 2017. Skupaj je prodal 468.400 vozil, kar je eden najboljših rezultatov v zgodovini znamke. Od leta 2012 je SEAT povečal prodajo za 45,9 %.

 
 
 
Audi: naprej na poti do avtonomne vožnje

Podjetje predstavlja inovativen pred­razvojni projekt - monokamero, ki s pomočjo UI ustvarja visokoprecizen 3D-model okolice vozila. Spoznajmo tehnologijo, ki bo "opazovala" okolico.

Preberite članek
 
 
 
Hudobra ponudba vozil Škoda

Iščete novo vozilo, dobavljivo takoj? Pri Škodi je na voljo vrsta modelov, od najmanjšega Citigo do prostornega Superba Combi, po posebej ugodnih, "hudobrih" cenah. Pohitite, da vas ne prehitijo! 

Več o ponudbi
 
 
 

Se možgani res upirajo spremembam - in zakaj je pomembno, da smo v poslu odprti za nova znanja? Jelko Gros, direktor Zavoda za šport RS Planica.

Oglejte si video intervju

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko z lojalnostno kartico Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno.

Preverite ugodnosti tukaj.
 

 
 
 
Preberite novi Poslovni Carzine!

Še več dobrih zgodb, še več dobrega branja o poslu, trendih prihodnosti, mobilnosti in prostem času. Revijo Poslovni Carzine lahko berete, kakor vam je najljubše: v tiskani ali digitalni izdaji. Aktualno številko najdete tukaj.

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.