Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. Februar 2018
 
7 dejstev o navadah milenijcev

So vaši sodelavci v pisarni, poslovni partnerji in stranke vse mlajši? Če ste rojeni pred letom 1980, generacije "milenijcev" gotovo kdaj ne razumete. A ker so ti danes že skupina, ki porabi največ, si želijo njihov način dojemanja sveta spoznati in ga analizirati tudi drugi. 

Želite vedeti, kaj milenijsko generacijo resnično zanima? Najlažje bo, da vprašamo kar njih. Tu so rezultati ...

 

Preberite članek
 

milijona vozil je lani prodal koncern Volkswagen, kar je 4,3 odstotka več kot leta 2016. S tem ostaja svetovna številka 1.

 
 
 
Prihaja novi Volkswagen Touareg

Pobudo prevzema novi paradni model znamke VW, presežek na področju dizajna, tehnologije in vozne dinamike. Pred svetovno premiero marca odkrivamo prve adute vozila, ki ima svoj prostor v vrhu avtomobilske mobilnosti.

Preberite več o premieri
 
 
 
Priložnost, ki te premakne!

SEAT Ibiza, Leon, Alhambra, Ateca, Toledo ali Mii? Ujemite priložnost in zdaj odpeljite svoj najljubši model SEAT iz zaloge še ugodneje. Ponudba je časovno omejena, pohitite!

 

Več o ponudbi
 
 
 

Se sprašujete, kje na svetu so najboljši tereni za smučanje? Kaj pa, če vas vprašamo, kaj je najboljši letni čas in podlaga za smučanje? Odgovore boste našli v naslednjih 4 minutah. 

Oglejte si video! #quattro

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko z lojalnostno kartico Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno.

Preverite ugodnosti tukaj.
 

 
 
 
Preberite novi Poslovni Carzine!

Še več dobrih zgodb, še več dobrega branja o poslu, trendih prihodnosti, mobilnosti in prostem času. Revijo Poslovni Carzine lahko berete, kakor vam je najljubše: v tiskani ali digitalni izdaji. Aktualno številko najdete tukaj.

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.