Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. Marec 2018
 
7 korakov do še boljših rezultatov

Vam v poslu zmanjkuje časa, da bi odgovorili na vsa vprašanja? Ne veste vselej, koga nagovarjate? Se kdaj znajdete v položaju, ko ne veste, ali bi naredili korak naprej, v neznano, in vas pri tem ovirajo še čustva? Zagotovo.

Delovnih izzivov in obveznosti je vse več. Morda vam pri uspešnem reševanju nalog in doseganju ciljev pride prav kak preprost, a v praksi preverjen recept. Izberite tiste, ki so pisani na vašo (poslovno) kožo.

 

Preberite članek
 

produkcijskih lokacij za osebna vozila ima po svetu koncern Volkswagen, največji proizvajalec avtomobilov na svetu.

 
 
 
Štirje krogi. Jasna linija.

Prepoznaven, nezamenljiv, A7. Od izostrenih luči s samostojno grafično podobo, sprednjega dela s širokim enodelnim okvirom mreže hladilnika in coupejevsko silhueto do skulpturalnega zadnjega dela vozila - Audi A7 Sportback je ambasador revolucionarne oblikovalske govorice, hkrati pa v sebi nosi gene klasičnega pogona quattro.

Dokaz, da je mogoče ostati zvest tradicionalni liniji in hkrati oblikovati povsem novo. 

Preberite več Audiju A7 Sportback
 
 
 
Priložnost, ki te premakne!

Crafter keson in Crafter furgon. Imata vse. In zmoreta največ. 

Prava izbira za še tako velik izziv. Crafter - maksimalno funkcionalen in najboljši v svojem razredu, zdaj na voljo v posebni ponudbi! Furgon že od 17.520 EUR in keson že od 20.690 EUR.

 

Več o ponudbi
 
 
 
Kako bi primerjali naše managerje s tujimi?

Če primerjam način dela v Nemčiji, kjer tečejo stvari z utečenim tempom, bi lahko rekel, da je slovenski manager vsekakor hitrejši pri odločitvah in fleksibilnejši pri poslovnih modelih. Manjka pa mu strateški pogled. Torej ne od danes do jutri, ampak kaj dela danes, da bo čez deset ali dvajset let nekaj doseženo.

Boštjan Gorjup, direktor BSH Hišni aparati Nazarje in predsednik GZS

 

Preberite celotni intervju v prihajajoči številki revije Poslovni Carzine, ki izide 26. marca. 

 

Naročite svoj izvod revije Poslovni Carzine

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko z lojalnostno kartico Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno.

Preverite ugodnosti tukaj.
 

 
 
 
Preberite novi Poslovni Carzine!

Še več dobrih zgodb, še več dobrega branja o poslu, trendih prihodnosti, mobilnosti in prostem času. Revijo Poslovni Carzine lahko berete, kakor vam je najljubše: v tiskani ali digitalni izdaji. Aktualno številko najdete tukaj.

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.