Če se vam e-mail ne prikazuje pravilno, kliknite TUKAJ.
EKSKLUZIVNE INFORMACIJE IN TRENDI IZ POSLOVNEGA SVETA IN AVTOMOBILIZMA. APRIL 2018
 
Si upate sprejeti težko odločitev?

Več kot polovica menedžerjev na višjih položajih priznava, da težko sprejema strateške odločitve.

Če ste preveč obzirni, če vselej težite k popolnim informacijam ali pa če ste prepričani, da je treba pristojnosti in obveznosti v poslovnem svetu vselej urediti povsem enakopravno, potem ste na poti ... da boste naredili napako. Kako jo lahko prepoznate in se ji izognete? 

 

Berite naprej
 

rekordno četrtletje!

Prav vsi proizvajalci osebnih vozil, ki jih v Sloveniji predstavlja Porsche Slovenija, so na globalnem trgu zabeležili rekordno prvo četrtletje 2018. Še nikoli v zgodovini ni bilo v enem trimesečju dobavljenih več vozil Volkswagen (več kot 1,525 milijona avtomobilov), Audi (več kot 463 tisoč), Škoda (več kot 316 tisoč) in SEAT (več kot 139 tisoč).

 
 
 
Vse najboljše, California

Praznujemo obletnico legendarne Californie: ko se končajo poslovne obveznosti, se začnejo potovanja za dušo.  Pred 30 leti je na trg prišla prva California, ki pomeni začetek edinstvene zgodbe o uspehu – zgodbe o avtodomu, ki je postal ikona.

Tehnologija je z vsako generacijo revolucionarno napredovala, hkrati pa je znamka Volkswagen Gospodarska vozila ostala zvesta zasnovi izvirnika. Doslej je California prepričala že več kot 157.000 kupcev.

Preberite več o modelu California
 
 
 
Slovenski avto leta v posebni ponudbi!

Zmagovalec izbora Slovenski avto leta 2018, pozorni zapeljivec Volkswagen Polo, je z novo oblikovno zasnovo in s še širšim naborom asistenčnih sistemov prepričal strokovnjake.

Zdaj lahko osvoji tudi vas. Oglejte si podrobno predstavitev novega modela Volkswagen Polo in spoznajte njegove prednosti.


Posebna priložnost: izkoristite privlačno ponudbo! Novi Polo s serijskim sistemom Front Assist s funkcijo zaznavanja pešcev je zdaj na voljo že za 10.990 EUR *.

Oglejte si posebno ponudbo
 
 
 
Kaj prinaša tehnologija blockchain?

Bo nova tehnologija res prinesla revolucionarne spremembe?

Oglejte si, kaj o tem meni Iztok Klančnik, direktor družbe Selectium Adriatics

 

Kliknite za video odgovor

Nagrajujemo zvestobo

Porsche Slovenija nagrajuje zvestobo svojih strank, ki lahko s kartico zvestobe programa lojalnosti Porsche Group Card pridobijo številne ugodnosti, osnovno različico kartice pa lahko nadgradijo tudi v plačilno.

Preverite ugodnosti tukaj.
 

 
 
 
Preberite novi Poslovni Carzine!

Še več dobrih zgodb, še več dobrega branja o poslu, trendih prihodnosti, mobilnosti in prostem času. Revijo Poslovni Carzine lahko berete, kakor vam je najljubše: v tiskani ali digitalni izdaji. Aktualno številko najdete tukaj.

Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.