Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
25 let vrhunske mobilnosti

MAJ 2018

 
7 trendov: kaj bo krojilo posel v letu 2018?
 
Kaj pa je za vas vrhunska mobilnost?
 

Za nas je ena najzanimivejših dimenzij življenja. Za nekatere varna vožnja od točke A do B, za druge hitrost misli ali svoboda duše.  Če pomislimo, kje smo bili pred četrt stoletja, se nam na obraz prikrade nostalgičen nasmeh. Danes potujemo hitreje, varneje, udobneje, dlje in drugače kot pred 25 leti, ko je nastalo podjetje Porsche Slovenija. Pridružite se nam na sprehodu skozi zgodbe preteklosti, sedanjosti in prihodnosti - in nam zaupajte, kaj je vrhunska mobilnost za vas.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 

je podjetje Porsche Slovenija za modele znamk, ki jih zastopa na slovenskem trgu, že prejelo naslov Slovenski avto leta.

 
 
 
 
Vrhunski. Mobilni.
 

Predstavljajte si usklajeno popolnost, energijo, ustvarjalnost, inovativnost, sanje, znanje, zaupanje, pogum, spoznavanje drugačnosti. Arne Hodalič, Nuša Derenda, Ivo Boscarol, Iztok Seljak, Živa Ploj Peršuh in Goran Dragić živijo mobilnost telesa in duha vsak po svoje, a hkrati tako zelo podobno: pogumno, energično in odločno.

 
 
Video: oglejte si njihove zgodbe
 
 
 
 
 
Pot do posla in druge zgodbe o mobilnosti
 

Življenje dobi na poti drugačne dimenzije, delo pa z njimi potreben zagon in hrano za rast. Sonja Šmuc je prepričana, da je mobilnost temelj vsakega posla, Janez Škrabec, Saša MrakAndrej Poklič in Boštjan Šifrar delijo z nami utrinke s službenih managerskih poti, skozi življenje pa vozimo tudi z Janjo Božič Marolt, Andrejo Sterle Podobnik in Nino Jerančič.

 

 
 
Naprej na zgodbe o mobilnosti
 
 
 
 
Hvala za vaše zaupanje!
 
Heinz Slesak in Danilo Ferjančič, generalna direktorja družbe Porsche Slovenija, o skupnem včeraj, danes in jutri.
 
 

V 25 letih smo zgradili močne poslovne in človeške vezi. Skupaj smo preživeli izjemno lepe trenutke, v katerih ste čutili našo zavezo biti zanesljiv, odgovoren in pošten sogovornik. Morda nam to kdaj ni uspelo v polni meri, vendar tudi tu črpamo energijo za to, da smo jutri še boljši.

 
 
 
  Preberite celoten intervju
 
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

Za vas pripravljamo najboljše zgodbe o mobilnosti v brezplačni digitalni in tiskani reviji Poslovni Carzine.
Novosti, izkušnje, nasvete in druge vsebine o poslu pa delimo z vami v mesečnem e-novičniku Poslovna mobilnost

 

Če jih želite prejemati še naprej, nujno potrebujemo vašo novo privolitev v okviru uredbe GDPR. Uredite jo zdaj, da ne boste prepozni.

 
POSODOBITE NASTAVITVE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.