Zgodbe o vrhunski mobilnosti: tekst, foto in video! (Odprite v brskalniku.)
POSLOVNA MOBILNOST
PORSCHE | SLOVENIJA
 
 
 
 
Pišemo zgodbe o poslu in mobilnosti jutrišnjega dne.

OKTOBER 2018

 
7 trendov: kaj bo krojilo posel v letu 2018?
 
Vizija nič: dovolj je bilo tragedij na cestah
 

Ali ste vedeli, da je do srede novembra na slovenskih cestah umrlo 86 ljudi, lani pa več kot 100? Prispevajmo svoj delež k izboljšanju varnosti v cestnem prometu. Nehajmo si zatiskati oči in se delati, da ne moremo postati del črnih statistik. Ravnajmo odgovorno in živimo varno mobilnost.

 
Preberite več
 
 
 
 

milijard evrov bo koncern Volkswagen do konca leta 2023 investiral v področja prihodnosti, kot so električna mobilnost, avtonomna vožnja, nove mobilnostne storitve ter digitalizacija vozil in tovarn.

 
 
 
 
SUV nove generacije
 

Nove izvedbe, nove inovacije, nove dogodivščine: vse to prinaša novi Volkswagen Touareg. S samozavestnim dizajnom ravnih linij se odlikuje po edinstvenem, impresivnem videzu. Opcijske tehnične posebnosti, kot so elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja, matrični LED-žarometi IQ. Light in digitalna armaturna plošča Innovision Cockpit, pa povzdigujejo udobje, doživetje vožnje in navdušenje na povsem novo raven. 

 
 
Odkrijte zunanjost in notranjost!
 
 
 
 
 
Skočite po nov avto!
 

Preverite zalogo takoj dobavljivih vozil Škoda po posebej ugodnih cenah. Takoj dobavljiva vozila iz zaloge so na voljo s financiranjem 1 %+ in s ŠKODA bonom. Preglejte dobavljivost, testirajte vozilo in preverite, koliko je vredno vaše obstoječe vozilo.

 
 
Več o ponudbi
 
 
 
 
Kaj prinaša mobilnost?
 
Živa Ploj Peršuh, dirigentka, ambasadorka vrhunske mobilnosti Porsche Slovenija, o pogledu čez mejo in pridobivanju izkušenj v tujini.
 
 

Z distance je vse, kar je doma, videti drugače. Drugače se čuti in drugače razume, včasih bistveno drugače. Vzbudi se občutnejša odgovornost.

 
 
 
  Preberite več in si oglejte video
 
 
 
Še več ugodnosti s Porsche Group Card
 

Porsche Group Card

Zvestoba se nagrajuje. Odslej so ponudbe še preglednejše in prilagojene znamki vašega vozila. Kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in prav posebnih ugodnosti.

 
PREBERITE VEČ
 
 
 
 
Brezplačna revija in vrhunske zgodbe!
 
 

V prihodnjem tednu izide nova številka brezplačne digitalne in tiskane revije Poslovni Carzine.
Spoznajte vizije, cilje in vozila prihodnosti, se prepričajte, da posel nikoli ne spi, in preberite zgodbe uspešnih menedžerk in menedžerjev, ki z nami delijo svoje izkušnje. Kakšna pa bo vaša mobilnost prihodnosti?

 
OGLEJTE SI POSLOVNI CARZINE
 
 
 
 
Poslovni kontakt
Frenk Tavčar, direktor Group Sales
/ frenk.tavcar@porsche.si

www.poslo.si
Odjavite se od prejemanja.