E-mobilnost

V Porsche Slovenija svojim zasebnim in poslovnim strankam zagotavljamo celovito ponudbo električnih avtomobilov in polnilne infrastrukture ter tako omogočamo vse rešitve za vrhunsko električno mobilnost na enem mestu.

PREVERITE REŠITVE E-MOBILNOSTI
E-mobilnost

CELOVITE REŠITVE

Sistemski ponudnik
e-mobilnosti

Z znamko MOON zasebnim in poslovnim strankam ponujamo celovito izbiro električnih avtomobilov, domače in javne polnilne infrastrukture, storitev polnjenja na poti in rešitev za lastno pridobivanje, hranjenje in polnjenje električne energije ter tako vse odgovore za vrhunsko e-mobilnost na enem mestu. V skladu s pričakovanji strank bomo kot edini celoviti ponudnik na slovenskem avtomobilskem trgu, kjer smo prisotni že od leta 1993, strokovno prodajali in servisirali tudi vrhunske električne avtomobile znamk Volkswagen, Audi, SEAT in CUPRA, ŠKODA ter električna gospodarska vozila Volkswagen. Pomemben del naših celostnih rešitev so tudi svetovanje, projektiranje in podpora, vključno s pomočjo pri pridobivanju soglasij in subvencij ter prilagojenim financiranjem. Vse to je pomemben spremljevalni del naše ponudbe. Naše celovite energetske rešitve na področju e-mobilnosti so praktične, kakovostne, inteligentne in cenovno ugodne, prilagojene vašim osebnim ali poslovnim potrebam.

VEČ
/media/uploads/e-mobilnost-sidecard1-1.jpg
/media/uploads/e-mobilnost-sidecard2-1_power.jpg

Sončne elektrarne MOON

Kot sistemski ponudnik e-mobilnosti vam zagotavljamo vse na enem mestu: od električnih vozil do lastne sončne elektrarne! S svojo sončno elektrarno proizvajate lastno sončno električno energijo, kar je za vas tudi cenovno ugodnejše kot kupovanje električne energije od zunanjih dobaviteljev. Fotovoltaični sistem vam zagotavlja dolgoročno zanesljivost cen in neodvisnost. Pozabite na nihanja cen elektrike in na stabilni osnovi proizvajajte lastno električno energijo! Na voljo so vam tudi hranilniki električne energije, v katere lahko shranite odvečno elektriko in z njimi poskrbite, da boste znižali največjo moč in porabo v najbolj obremenjenih in s tem najdražjih obdobjih oziroma tarifah. Hkrati lahko s pomočjo naših sistemov za upravljanje energije poskrbite, da boste proizvedeno in kupljeno energijo izkoristili na najbolj cenovno in okoljsko učinkovit način. Začeli boste z mislijo na polnjenje vozila, končate pa lahko tudi pri izkoriščanju lastne energije za svoj dom ali poslovni objekt.

VEČ

Podjetja in e-mobilnost

Z zakonodajnimi ukrepi bodo tudi v Sloveniji bencinski in dizelski avtomobili prej ali slej odrinjeni na stranski tir. Tudi v strategiji Slovenije o alternativnih gorivih v prometnem sektorju je predvideno, da bo po letu 2030 v Sloveniji prepovedana prodaja vozil z emisijo CO2, ki bo višja od 50 g/km. Pri nas lahko najdete primerna e-vozila različnih znamk in razredov za oblikovanje svojega voznega parka prihodnosti. Ponudimo vam jih lahko znotraj različnih poslovnih modelov, tudi s spremljajočimi digitalnimi storitvami za boljšo izkoriščenost, kot je souporaba, in z ugodnimi modeli financiranja ali najema, seveda skupaj s pripadajočo polnilno infrastrukturo.

A to ni vse: ponujamo vam tudi zmogljive komponente pridobivanja energije in upravljanja z njo v trgovskih, obrtnih in industrijskih panogah, v javnih ustanovah in stavbah, ki so v vašem upravljanju.

VEČ
/media/uploads/e-mobilnost-podjetja.jpg

ELEKTRIČNE POLNILNICE MOON CHARGING

MOON: celovite rešitve za e-mobilnost
MOON

PREHOD NA E-MOBILNOST

Še niste prepričani o prehodu na e-mobilnost? Preverite, koliko lahko prihranite in kakšen je vaš e-potencial.

Ste pripravljeni na e-mobilnost?

Izračunajte svoj električni potencial.

Preverite, koliko lahko prihranite

Prihranki, ki bi jih lahko imeli s prehodom na elektriko in z lastno sončno elektrarno, so izjemni. Preverite.

Preverite prednosti e-vozil

Spoznajte dobre plati e-mobilnosti.

Circle

ELEKTRIČNE POLNILNICE MOON CHARGING

Od električnega vozila do lastne elektrarne

Z znamko MOON ponujamo zasebnim in poslovnim strankam celovito ponudbo električnih avtomobilov, domače in javne polnilne infrastrukture, storitev polnjenja na poti in rešitev za lastno pridobivanje, hranjenje in polnjenje električne energije ter tako ponujamo vse odgovore za vrhunsko e-mobilnost na enem mestu.

RAZIŠČITE PONUDBO
/media/uploads/e-mobilnost-elektrarna.jpg
Square /media/uploads/emobilnost-1234-homepage.jpg
Eletricity

Sistem MOON Charge za polnjenje električnih vozil omogoča uporabo več kot 300 polnilnih postaj v Sloveniji in 190 na Hrvaškem. S širitvijo roaming partnerjev pa bo kmalu polnjenje omogočeno tudi v sosednjih in drugih evropskih državah.


VEČ KOT

750

POLNILNIH POSTAJ V SLOVENIJI

VEČ KOT

5420

POLNILNIH POSTAJ V EU

MOON Charge