Korporativna odgovornost


Korporativna odgovornost

Naša načela

Porsche Holding si je v 70 letih svojega obstoja v preko 20 evropskih državah, na Kitajskem in v Južni Ameriki pridobil odličen ugled. Podjetje Porsche Slovenija je uvoznik za avtomobilske znamke Volkswagen Osebna vozila, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila. Družbena odgovornost in visoke etične zahteve so podjetje pripeljale do tega, da smo zanesljiv partner za vrhunsko mobilnost. Ponujamo vozila in storitve najvišje kakovosti, skrbimo za zadovoljstvo naših strank in partnerjev.

Kaj je integriteta?

Integriteta pomeni delati pravilno zaradi osebnega prepričanja – z občutkom odgovornosti do našega podjetja, poslovnih partnerjev in kot član družbe. Integriteta vključuje tudi odločnost, da vztrajamo pri pravih načelih, ne glede na čustvene, gospodarske in družbene pritiske. V Porsche Slovenija smo zavezani k delovanju v skladu z integriteto.

Imate vprašanja v zvezi z integriteto? 
Kontaktna oseba: Urša Petrič
Telefonska številka: +386 1 58 25 250
E-pošta: ursa.petric@porsche.si
https://www.volkswagenag.com/de/sustainability/integrity.html

Kaj je zakonitost poslovanja?

Zakonitost poslovanja pomeni spoštovanje vseh pravnih predpisov in določb ter naših notranjih pravil in smernic. Cilj zakonitosti je vnaprejšnje preprečevanje kršitev.