Kariera

Ekipno delo je ključ za doseganje odličnih rezultatov, saj so ti vselej odraz zavzetih in odgovornih sodelavcev. Njihovo znanje in izkušnje so naše največje bogastvo.

Odprta delovna mesta
Kariera

O Porsche Slovenija

Kariera slika

  • Porsche Slovenija smo ekipa sodelavcev, ki je naklonjena timskemu delu. Spodbujamo rast in razvoj vsakega posameznika pri nas in znotraj koncerna Volkswagen.

  • Stremimo k temu, da naši sodelavci uspešno usklajujejo zasebno in poklicno življenje, ter jim posledično ponujamo možnost dela od doma in 6-urni delavnik ob petkih.

  • Podjetje za nas organizira različne timske dogodke in nas spodbuja, da smo aktivni. Skupaj ustvarjamo vrhunske avtomobilistične zgodbe.

/media/uploads/kariera_desno.jpg
/media/uploads/ps_image_kariera2.jpg

Iščete nove izzive, se nam želite pridružiti?

Četudi v tem trenutku nimamo razpisanega delovnega mesta, vas z veseljem vabimo, da se vpišete v našo bazo kandidatov. Če bo vaš profil ustrezal našim trenutnim potrebam, vas zagotovo pokličemo.

PREVERITE odprta delovna mesta

Veseli bomo vašega mnenja

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo zelo veseli vsake vaše pohvale, ki nam bo v vzpodbudo, kot tudi pritožbe, ki jo bomo skrbno obravnavali. Izberite spodnji obrazec, glede na to, kaj nam želite sporočiti.

Obvezno polje.
Obvezno polje.
Obvezno polje.
Obvezno polje.
Obvezno polje.
Obvezno polje.
Odstrani Obvezno polje.
Največja velikost dokumenta 4MB.

Oddaja je bila uspešna.

Napaka pri oddaji.

Vas zanima, kako izgleda delo v Porsche Slovenija? Vabljeni k ogledu kariernega videa.
text