Filozofija in vizija podjetja

Porsche Slovenija je zanesljiv partner za vrhunsko mobilnost. Ponujamo vozila in storitve najvišje kakovosti, skrbimo za zadovoljstvo naših strank in partnerjev.

Filozofija in vizija podjetja

Kaj nas dela uspešne?

Trdno smo prepričani, da je mobilnost osnova za nadaljnjo rast – osebno in poslovno. Naše poslanstvo vidimo v zagotavljanju vrhunske mobilnosti. Z edinstvenimi izdelki in odličnimi storitvami želimo doseči, da naše stranke niso le zadovoljne, ampak so navdušene.
S posluhom za njihove potrebe ter z znanjem, kreativnostjo in strastjo pri iskanju primernih rešitev ustvarjamo visoko stopnjo zaupanja in s tem temelj za zadovoljstvo naših strank. To je možno le, če navdušujemo tudi naše partnerje in sodelavce, kajti le na takšen način stranke čutijo, da celotna veriga deluje kot uigran orkester, ki ljubi svoje delo.

Poslovna filozofija

Naša filozofija in odnosi z našimi pooblaščenimi partnerji temeljijo na dolgoročnem in plodnem sodelovanju, ki predstavlja prednost za obe strani. Ključnega pomena pri tem so odprt dialog, zanesljivost, poštenost, profesionalno delo in kakovost. Smo zaupanja vreden partner, ki v ospredje vedno postavlja tudi človeškost. Kot prizadeven delodajalec ustvarjamo razmere za pozitivno in stimulativno vzdušje v podjetju, ki privlači in ohranja najboljše sodelavce. Z našim timskim delom dosegamo rezultate, na katere smo vsi ponosni in so odraz angažiranih in odgovornih sodelavcev. Njihovo znanje in izkušnje so naše največje bogastvo.

Dialog, zanesljivost, poštenost, profesionalno delo in kakovost.

Dialog, zanesljivost, poštenost, profesionalno delo in kakovost.

  • Poslujemo odgovorno v dobro naših strank, lastnikov in zaposlenih.
  • Upoštevamo mednarodne konvencije, zakone in interna pravila kot pogoj za trajnostno naravnano in uspešno poslovanje.
  • Delujemo skladno z lastnimi izjavami.
  • Sprejemamo odgovornost za svoja dejanja.

Kodeks poslovne etike

Tudi upoštevanje visoko etičnih načel nas je pripeljalo do tega, kar smo danes: vodilno podjetje na avtomobilskem trgu. Kot del globalnega podjetja ta odgovornost za nas pomeni, da naši zaposleni poleg obstoječe zakonodaje upoštevajo tudi širša etična načela, ki so združena v našem kodeksu poslovne etike. Vrednote skupine Porsche Holding, kot so visoka usposobljenost za delo, stroškovna učinkovitost, osredotočanje na naloge, lojalnost podjetju, zaupanje in prijaznost do strank in dobaviteljev ter med našimi zaposlenimi, so osnovno vodilo medsebojnega sodelovanja v vsej skupini in del našega Kodeksa poslovne etike. Spoštovanje kodeksa poslovne etike velja v vseh državah in za vse ravni, v katerih je družba Porsche Holding prisotna s svojimi družbami.

Preberi kodeks poslovne etike