Sporočila za javnost

Izberite mesec in leto objav:

Sporočila za javnost

CUPRA Born bo omogočal lažje in priročnejše polnjenje

CUPRA z elektrificiranjem svoje ponudbe vozil nadaljuje s širitvijo na nova področja delovanja. Znamka uvaja nov način polnjenja modela CUPRA Born, njihovega nekonvencionalnega, popolnoma električnega atraktivnega vozila. S funkcijo Plug & Charge se bo udobje polnjenja izboljšalo. Zagotavlja udobnejši in enostavnejši način polnjenja modela CUPRA Born, ki ga podpirajo ponudniki, kot sta IONITY in Aral/bp, drugi pa se tudi želijo pridružiti tej platformi.

Koncern Volkswagen in SEAT S.A. bosta za elektrifikacijo Španije namenila 10 milijard evrov

Koncern Volkswagen in družba SEAT S.A. bosta skupaj s svojimi partnerji v prihodnosti vložila 10 milijard evrov v projekt Future: Fast Forward, če bodo pri programu PERTE VEC sprejeli pozitivno odločitev. To je danes sporočil Herbert Diess, predsednik uprave koncerna Volkswagen, ki je skupaj s Pedrom Sánchezom, predsednikom španske vlade, Ximom Puigom, predsednikom valencijske vlade, Waynom Griffithsom, predsednikom družbe SEAT S. A., in Thomasom Schmallom, članom upravnega odbora družbe Volkswagen AG, tehničnim direktorjem in predsedni¬kom uprave družbe SEAT S. A., obiskal lokacijo Parc Sagunt II.

Udobna vožnja v velemestu - koncept Audi urbansphere

Sistematično zasnovan od znotraj navzven - Audi predstavlja koncept Audi urbansphere. Oblikovalci in tehniki so ga sprva zasnovali za promet v kitajskih velemestih, čeprav je koncept primeren tudi za vsa druga svetovna urbana središča. V teh urbanih regijah,konceptno vozilo nudi doslej največjo notranjost med vsemi Audijevimi vozili. Le-ta je inteli­gentno usklajena s tehnologijami in digitalnimi storitvami, ki ponujajo novo raven doživetja.