Financiranje in leasing

Zagotavljamo finančne storitve po vaši meri. Pregledno in gospodarno poskrbite za svojo mobilnost.

Financiranje in leasing

Učinkovita mobilnost

Družbe Porsche Leasing, Porsche Zavarovalno zastopništvo in Porsche Versicherungs Ag, podružnica v Sloveniji, so hčerinska podjetja Porsche Bank AG.

Smo del organizacije z več kot 40-letnimi izkušnjami s financiranjem vozil po meri kupcev v Avstriji in v skoraj 30-ih državah, v katerih je avstrijski Porsche Holding prisoten kot uvoznik ali trgovec. Med njimi so tudi: Švedska, Madžarska, Slovenija, Slovaška, Hrvaška, Romunija, Srbija, Črna gora, Makedonija, Albanija, Bolgarija, Ukrajina, Italija, Poljska, Kitajska in Kolumbija. Porsche Holding je od marca 2011 v 100-% hčerinski lasti Volkswagna AG, najuspešnejšega proizvajalca avtomobilov v Evropi.

alt

Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in lizingom, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete in poskrbite za njegovo vzdrževanje. Za podjetja zagotavljamo celovite rešitve upravljanja voznega parka in fleksibilne rešitve mobilnosti kratkoročnih poslovnih najemov sharetoo. Svoje storitve prilagajamo vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim.

Zasebnim in poslovnim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vstop v e-mobilnost s prilagojenimi ponudbami financiranja za e-vozila ter e-produkte znamke MOON.

Naša plačilna kartica PGC omogoča plačevanje storitev POWER charge po mesečnih obračunih, kar omogoča brezskrbno e-mobilnost. Poleg tega pa z njo lahko obročno odplačujete storitve in izdelke v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Porsche Slovenija.

Imamo jasen cilj – kar najbolj udobno in gospodarno zagotoviti vse storitve v zvezi z vozili, ki vam omogočajo vožnjo.

Obiščite spletno stran www.porscheleasing.si za več informacij.

Si želite izvedeti več?

Če želite izvedeti še več, nas le kontaktirajte in stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali. Imamo odgovor na vaše vprašanje.

Kontaktirajte nas