Zakaj nas izbrati?

Porsche Slovenija je vaš najboljši partner za vrhunsko mobilnost, tudi v časih, ko se korenito spreminja avtomobilski svet. Odločni smo, da bomo takšni tudi ostali.

Zakaj nas izbrati?

Vaša mobilnost je naše poslanstvo.

E-mobilnost je naša zaveza za odgovorno prihodnost. 

Sodobne vrhunske mobilnosti v prihodnosti ne bo brez upoštevanja pomembnega načela, ki kaže našo dolgoročno odgovornost do naravnega okolja. Na elektriki zasnovani pogoni vozil so zgodovinski odgovor in znanilci pomembnih sprememb. 

Cilj celotne Skupine Volkswagen je jasen: postati vodilni ponudnik električne, digitalizirane mobilnosti. Začelo se je izjemno pomembno obdobje, ki bo velike napore in vrsto novih storitev zahtevalo tudi od nas, uvoznikov vozil koncerna Volkswagen in celotne prodajno-servisne mreže. V Porsche Slovenija se tega zavedamo in zato intenzivno razvijamo nove kompetence, storitve in ponudbo, ki podpira e-mobilnost. 

/media/uploads/danilo_ferjancic_martin_wienrroither-copy.jpg
/media/uploads/card-ilustration.jpg

Imamo celostne rešitve za vaše izzive.

Vemo, da lahko vašo individualno mobilnost na vrhunski ravni zagotovimo le s celovito ponudbo.

Porsche Slovenija je uvoznik tehnološko naprednih, družbi in okolju prijaznih vozil avtomobilskih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila, ki jih prodajamo v dobro razvejeni lastni prodajni mreži. Naše sestrsko podjetje Porsche Inter Auto pa je uvoznik vozil znamke Porsche. V sodobnih prodajnih prostorih vas z veseljem pričakujejo naši odlično usposobljeni sodelavci z bogatimi izkušnjami.

Najnovejša znamka MOON dopolnjuje našo ponudbo s polnilnimi postajami, hranilniki električne energije in sončnimi elektrarnami. Naši izkušeni strokovnjaki pa poskrbijo tudi za montažo in servis.

Strankam tako lahko že danes ponudimo celovit ekosistem električne mobilnosti.

Smo odgovoren člen družbe.

Prizadevamo si za dobrobit okolja, v katerem delujemo.

Kot uspešno podjetje smo zavezani k odgovornosti do našega družbenega in naravnega okolja. Ker se zavedamo pomena varovanja skupnega življenjskega prostora za zagotavljanje stabilne in prijazne prihodnosti za vse nas, posebno pozornost posvečamo skrbi za naravo.

V naši ponudbi so zato le sodobna, tehnološko napredna vozila z dolgo življenjsko dobo, ki so plod razvoja najnovejših tehnologij za zmanjšanje emisij v okolje in gospodarno rabo goriva, hkrati pa ustrezajo najvišjim varnostnim standardom ter tako ščitijo življenje in premoženje naših strank. Strankam ob koncu življenjske dobe vozila omogočamo tudi njegovo brezplačno oddajo v razgradnjo, ki je odgovorna do okolja.

Okoljsko odgovornost postavljajo v ospredje svojih prizadevanj tudi v Skupini Volkswagen. Ogljična nevtralnost je obljuba, ki so jo dali svojim kupcem ter s tem tudi našim strankam in širši skupnosti. Zato bodo v koncernu postopoma elektrificirali vsa vozila, ki jih proizvajajo v svojih tovarnah, kjer prav tako zmanjšujejo ogljični odtis z učinkovitejšo rabo surovin in elektrike iz obnovljivih virov ter z drugimi ukrepi, ki izboljšujejo ogljično izravnavo.

/media/uploads/card-ilustration-hands.jpg
/media/uploads/ps_infografika_razlogi_zemljevid1.jpg

Smo del zaupanja vredne družine podjetij.

Smo slovensko podjetje, ki deluje pod okriljem globalnega koncerna Porsche Holding. Ta je v lasti Skupine Volkswagen.

Porsche Holding si je v več kot 70 letih obstoja v preko 20 evropskih državah, na Kitajskem in v Južni Ameriki ustvaril ugled, podprt z družbeno odgovornostjo in etičnimi načeli.

Imamo bogate izkušnje na slovenskem trgu.

Že vse od leta 1993 skrbimo za vrhunsko mobilnost svojih strank z razvejeno mrežo pooblaščenih prodajno-servisnih in servisnih partnerjev. Zaradi dobrega dela vseh delež vozil znamk, ki jih zastopamo, na slovenskem trgu raste.

/media/uploads/podatki_ps_2022.png
/media/uploads/ralogi6.png

Pri delu stavimo na dialog, zanesljivost in poštenost.

Naše delo usmerjajo vrednote, ki nas zavezujejo k odličnosti.

Porsche Slovenija smo ljudje. Zato je pozitivno, spodbudno vzdušje ključno za uspeh podjetja kot celote.

Verjamemo v timsko delo. Ker je vsaka ekipa le toliko močna kot njen najšibkejši člen, se zavedamo, da so znanje in izkušnje zaposlenih naše največje bogastvo. V okolju, ki spodbuja njihovo rast in razvoj, nagrajuje njihovo znanje ter spoštuje njihove osebne in družinske potrebe, se naši vrhunsko usposobljeni sodelavci odlično počutijo, zato ostajajo del angažirane in odgovorne ekipe.

Vemo, da je pomembna tudi pot, ne le cilj.

Najsodobnejše tehnologije tlakujejo pot do uspeha – vašega in našega.

Ni podjetja, ki bi se ukvarjalo s prodajo vozil in hkrati vlagalo v prihodnost tako aktivno kot mi. Skupaj s Porsche Holdingom se zavedamo, da bodo avtomobili prihodnosti povezani, avtonomni, električni, številni uporabniki pa si jih bodo delili, namesto da bi jih imeli v lasti. Vse to prinaša številne nove izzive in z njimi vznemirljive poslovne priložnosti. Zato naši strokovnjaki v dialogu z uporabniki in poznavalci iščejo prave odgovore na zahteve mobilnosti jutrišnjega dne na vseh ravneh.

/media/uploads/razlogi-pot.png
/media/uploads/razlogi-6.png

Znamo prisluhniti svojim strankam.

Vaše individualne potrebe spreminjamo v celostne rešitve.

Porsche Slovenija se zaveda, da je pomembno znati pozorno prisluhniti strankam, spoznati njihove potrebe po mobilnosti ter jih nato strokovno neoporečno, kreativno in hitro spremeniti v pravo rešitev. Le tako, z zadovoljstvom strank, lahko gradimo trdne temelje za visoko stopnjo zaupanja med nami.

Cenimo zvestobo.

Nagrajujemo lojalnost sodelavcev, poslovnih partnerjev in strank.

Svet vrhunske mobilnosti Porsche Slovenija dobiva povsem novo dimenzijo. Dosedanji ponudbi Porsche Group Card se pridružuje nova, še barvitejša paleta ugodnosti, s katerimi zagotavljamo izdelke in storitve za celostno mobilnost v naši prodajno-servisni mreži. Hkrati imajo imetniki plačilne kartice ugodnosti na voljo razvejeno mrežo električnih polnilnic POWER charge po vsej Sloveniji in v tujini.

/media/uploads/ps_infografika4.jpg
/media/uploads/razlogi10.png

S skrbjo za vaš vozni park vam olajšamo delo.

Vaša poslovna vozila so naša skrb.

Naše vodilo je popolno zadovoljstvo strank. Da se naše poslovne stranke lahko povsem posvetijo osnovni dejavnosti svojega podjetja, poskrbimo skupaj s sestrskim podjetjem Porsche Finance Group Slovenia. To ima v svoji ponudbi širok nabor storitev in izdelkov za financiranje in upravljanje voznega parka v podjetjih.

Vse več naših poslovnih strank se odloča za storitev operativnega lizinga vozil z vključenim celotnim paketom upravljanja, ki poleg vzdrževanja vozila lahko obsega tudi številne dodatne storitve, kot so vzdrževanje pnevmatik, brezgotovinsko plačevanje goriva, zavarovanje, stroški registracije, asistenca ter ob koncu življenjske dobe vozil tudi njihova cenitev in odprodaja.

Novi finančni produkti so prilagojeni tudi posebnostim nakupa električnih vozil in z njimi povezanih izdelkov, od polnilnih postaj do sončne elektrarne.

Tako se zmanjšuje tveganje, iz poslovnih enačb pa izginjajo neznanke, povezane s stroški voznega parka.

Si želite izvedeti več?

Če želite izvedeti še več, nas le kontaktirajte in stopite v stik z nami, z veseljem vam bomo pomagali. Imamo odgovor na vaše vprašanje.

Kontaktirajte nas