porsche-slovenija /

ID. Hub: Center mobilne prihodnosti Volkswagen

V ljubljanski Aleji, najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji, najdete ID. Hub, center mobilne prihodnosti Volkswagen. Prvi avtomobilski center v Sloveniji, ki je odprl svoja vrata znotraj nakupovalnega središča, odpira vrata...

ID. Hub: Center mobilne prihodnosti Volkswagen

V ljubljanski Aleji, najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji, najdete ID. Hub, center mobilne prihodnosti Volkswagen. Prvi avtomobilski center v Sloveniji, ki je odprl svoja vrata znotraj nakupovalnega središča, odpira vrata mobilni prihodnosti.

Arhitektura centra ID. Hub je zasnovana po najsodobnejših smernicah znamke Volkswagen in nakazuje najnovejšo ureditev Volkswagnovih prodajnih mest.

ID. Hub je namenjen ozaveščanju in izobraževanju o električni mobilnosti in predstavlja še en korak do nevtralne bilance CO2, ki se jo koncern Volkswagen zavezuje doseči do leta 2050.


Center ID. Hub bo ozaveščal splošno javnost o dosegljivosti, ekonomičnosti, praktičnosti in tehnološki naprednosti električnih vozil Volkswagen. Dobrodošli so vsi, ki električne mobilnosti še ne poznajo oz. se z njo šele začenjajo spoznavati, do tistih, ki že resno razmišljajo o nakupu električnega vozila.

Z blagovno znamko MOON pa je zasebnim in poslovnim strankam na voljo celostna ponudba, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje. Tako bomo v centru ID. Hub strankam ponudili vse na enem mestu, kar zadeva električne mobilnosti.

Z modelom Volkswagen ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. V centru ID. Hub si lahko novi ID.3 ogledate v vsej njegovi privlačnosti in pogledate tudi v njegovo notranjost. Center ID. Hub je tudi kraj, kjer boste lahko spoznali družino ID. Family ali pa se navdušili nad prednostmi, ki jih prinaša npr. "Head-up Display" oz. projicirni zaslon z obogateno resničnostjo.

Vabljeni v center ID. Hub v središču Aleja (Rakuševa 1, ob Celovški cesti v ljubljanski Šiški).