porsche-slovenija /

Obvestilo: covid-19

Spoštovane stranke, obveščamo vas, da so skladno z ukrepi Vlade RS prodajni saloni pooblaščenih trgovcev znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen gospodarska vozila predvidoma do 6. 1. zaprti. Kljub...

Obvestilo: covid-19

Spoštovane stranke, obveščamo vas, da so skladno z ukrepi Vlade RS prodajni saloni pooblaščenih trgovcev znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen gospodarska vozila predvidoma do 6. 1. zaprti. Kljub temu bo še vedno mogoča izdaja že naročenih vozil strankam, prav tako nemoteno potekajo registracije. 

 


Servisne delavnice delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo nujne servisne storitve, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil.


Ker naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila.

Storitev, ki niso nujne in ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi skladno z odlokom vlade do nadaljnjega ne smejo izvajati.
 


Kliknite tukaj za seznam pooblaščenih partnerjev.

 

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo tudi prek elektronske pošte na naslovu podpora.strankam@porsche.si.

O vseh spremembah vas bomo obveščali tudi na spletni strani poslo.si.  


Preberite tudi: za vas smo pripravili tudi nasvete o varni mobilnosti v obdobju koronavirusa. Najdete jih tukaj

Ostanite zdravi!